Home arrow Bruiloftsfeest of Receptie

Bruiloftsfeest of Receptie


Ontvangst

In onze Tuinkamer met geheel vrijgelegen terras kunt u in intieme sfeer na de huwelijksvoltrekking arriveren als echtpaar samen met uw familie, vrienden en kennissen. Onder het genot van een kopje koffie, thee of desgewenst een glas champagnoise of Kir Royal wordt het prille geluk beklonken. Dan is het de eer aan het bruidspaar om de bruidstaart aan te snijden............ Hier kunt u de middag met uw daggasten doorbrengen met aansluitend een feestelijk diner of warm- en koud buffet.

Overigens kunt u op de sites http://www.mijntrouwpagina.nl en http://trouweninderegio.nl nog goede tips voor uw trouwdag vinden.

Aansnijden Bruidstaart

Receptie

Vanaf 50 personen
Koffie of thee met koekjes en soesjes. Vrij drinken.
2 x een warm bittergarnituur en 2 x een schijfje stokbrood divers belegd.
Alle tafels voorzien van zoutjes
                                € 9,50* p.p.

De bovengenoemde prijs is gebaseerd op een receptie van anderhalf uur. U kunt uw receptie natuurlijk ook op een andere wijze invullen, wij geven u hierover graag advies.

Het bovenstaande is uiteraard een suggestie.
Voor het verloop van de dag en avond heeft u de keuze uit een receptie, een feestelijk diner, warm en koud buffet of een hapjesbuffet of Brabantse koffietafel met aansluitend een feestavond. U ziet er is voldoende keuze om het geheel naar uw eigen wensen samen te stellen.

 
Menu
Home
Historie pand
Contactgegevens
Zalen
Bruiloftsfeest of Receptie
Feestarrangementen
Evenementen
Gastenboek
Warm- koud buffet
Diner
Bezoekers
Bezoekers: 2668909
Evenementen
01.01.2007 | 00.00
FOTO'S EVENEMENTEN
27.05.2012 | 20.30
Explosion Rockets