Home arrow Zalen arrow Tuinkamer

Tuinkamer

Voor uw huwelijk is de Tuinkamer uitermate geschikt als ontvangst van uw daggasten met het aangrenzende geheel vrijgelegen terras aan de zuidzijde. Hier kunt u in de tuin de bruidstaart aansnijden en samen proosten op uw prille geluk. Aansluitend is dan de mogelijkheid voor een (walking) diner, BBQ, Brabantse koffietafel of warm- koud buffet.

Voor familiefeesten, reunie of voor een gezellige BBQ met collega's of vrienden eventueel in combinatie met een partijtje Jeu de Boules kan men zich in deze zaal goed vinden. De Tuinkamer, in moderne stijl heeft een muziekinstallatie en microfoon. Tevens is hier het invalide toilet aanwezig en een verschoonplek voor de baby. 

 Tuinkamer

Er zijn negen jeu de boules banen aanwezig. Huur banen incl. ballen € 2,00 p.p. All-inn arrangement (4 uur) € 39,50 p.p. incl. ontvangst met koffie, thee en Cromvoirtenaartje (nogatinegebakje), gebruik van Jeu de Boules banen, ballen, BBQ met salades en diverse soorten vlees, vrij drinken van koffie, thee, bier, wijn, fris, jenevers, mixdranken.

 Jeu des Boules

 
Menu
Home
Historie pand
Contactgegevens
Zalen
Bruiloftsfeest of Receptie
Feestarrangementen
Evenementen
Gastenboek
Warm- koud buffet
Diner
Bezoekers
Bezoekers: 2668945
Evenementen
01.01.2007 | 00.00
FOTO'S EVENEMENTEN
27.05.2012 | 20.30
Explosion Rockets